Contact

 

Voor verdere informatie kun je ons contacteren via:

E-mail:

Wil je de voorzitter e-mailen, dat kan naar voorzittervvad@proximus.be

De penningmeester is bereikbaar op vvad.brabant@hotmail.com

Telefonisch:

 

Je kunt terecht op volgende nummers:

059 70 31 34

02 201 42 48

016 44 53 37

Bij afwezigheid kun je gerust een boodschap inspreken met de vermelding van je naam en telefoonnummer. We contacteren je zo snel mogelijk. We willen benadrukken dat we geen professionele hulpverleners zijn maar lotgenoten en ervaringsdeskundigen die kunnen luisteren, tips geven en je op weg helpen naar een gepaste behandeling. We kunnen geen pasklare oplossing voor ocs bieden. Bovenstaande telefoonnummers zijn geen nummers van een secretariaat maar privénummers waarop je terechtkan.

We kijken er naar uit om je te woord te staan.

Met viendelijke groeten,

Alex

Voorzitter VVAD

 

 

PS: Het is ook mogelijk om persoonlijk jouw vraag te stellen aan psychiater Menno Oosterhoff uit Nederland, dit zowel telefonisch als via e-mail.

 

Heb je een vraag over dwang(gerelateerde) problematiek dan kun je contact opnemen met psychiater Menno Oosterhoff. Je kunt hem mailen op dit e-mailadres of bellen op zijn mobiele nummer +31.6.20708160 (Nederland). Op de website Dwang.eu vind je op deze pagina ook andere deskundigen, patiënten en naasten die bereikbaar zijn voor vragen per mail. Vragen worden vertrouwelijk behandeld.